Välkomna till vår nya sida

Varmt välkomna till vår nya sida!

Bohemian Royalties grundades 2019 av Ann-Sophie Fabrizi och är ett varumärke som fokuserar på etiskt hållbara smycken gjorda av ädelstenar och kristaller. Skapade för att stärka och inspirera kvinnor, som tror på sig själva och skönheten i sina drömmar, att användas ur hälsoperspektiv såväl som rena vackra smycken.

Våra smycken är utformade för att balansera kropp och själ med hjälp av de helande egenskaperna i smyckets ädelstenar, kristaller och symboler. Varje smycke har sitt eget tema. Avsikten är att påminna dig om hur fantastisk du är, släppa lös din inre gudinna som finns djupt inom dig och hjälpa dig att göra ett skifte mot vem du verkligen är på själsnivå. Så att du kan leva ditt syfte, såväl intentionsmässigt som medvetet.

Genom våra smycken vill vi förena gammal visdom från kristaller och ädelstenar med symbolernas kraft i en modern unik smyckesdesign. Symboler har varit meningsfulla för oss sedan tidernas begynnelse och när symbolerna är genuina och skapade med ren energi sker en stark sammankoppling till vårt högre jag, vår själ.

crystal healing jewelry for conscious women

Hälsan är allt. Du kan inte njuta av kärlek, glädje, välstånd eller relationer, ja livet självt, om du inte har hälsa. Bohemian Royalties förhållningssätt till hälsa är holistisk och bygger på att allt i grund och botten är energi. I tusentals år har forntida kulturer använt kristallernas och ädelstenarnas kraft för att frigöra fysiska, mentala och själsliga blockeringar genom att förbättra energiflödet i kroppen. Denna värdefulla energi har många namn, en del kallar det "chi" eller "ki" andra "prana" medan modern vetenskap hänvisar till den som vital livskraft. Det är i grunden den naturliga energin som stöttar livet självt. Vi anser att världen har massor att lära av kristallernas visdom och vi vill hjälpa till att sprida den.

”Jag tror att ett smycke kan väcka liv i vår själ och påminna oss om vår inneboende potential, vår inneboende gudinna, som bara väntar på att bli upptäckt. Genom att lyssna inåt på min inre röst skapar jag vackra smycken till kvinnor och får dem att säga ”Jag är redo att kliva in i min egen kraft och tro på skönheten i mina drömmar” - Ann-Sophie Fabrizi

Läs mer om Bohemian Royalties här.