Om oss

Allt började med en viskning, en viskning från universum som vägrade att sluta. En röst som när den ignorerades började ropa och till slut sjunga högt. Det var en stark kallelse att göra något annat, något meningsfullt...

Bohemian Royalties grundades 2019 av Ann-Sophie Fabrizi och är ett varumärke som fokuserar på etiskt hållbara smycken gjorda av ädelstenar och kristaller. Skapade för att stärka och inspirera kvinnor, som tror på sig själva och skönheten i sina drömmar, att användas ur hälsoperspektiv såväl som rena vackra smycken.

  Våra produkter - Kristallsmycken för medvetna kvinnor

  Våra smycken är utformade för att balansera kropp och själ med hjälp av de helande egenskaperna i smyckets ädelstenar, kristaller och symboler. Varje smycke har sitt eget tema. Avsikten är att påminna dig om hur fantastisk du är, släppa lös din inre gudinna som finns djupt inom dig och hjälpa dig att göra ett skifte mot vem du verkligen är på själsnivå. Så att du kan leva ditt syfte, såväl intentionsmässigt som medvetet.

  Med ditt smycke får du verktyg för att skapa positiv förändring i ditt liv. Så välj ett elegant smycke som känns meningsfullt för dig och anslut dig till din inre kraft. Den kraften hjälper dig att tro på dig själv och din universella rätt att välja vad du ska göra med ditt liv – vi är trots allt själva skaparna av vårt eget öde. Släpp rädslan och låt ditt hjärta och din passion leda dig till en livsstil fylld av glädje där du känner dig inspirerad, har kul, lär dig, växer och uppmuntrar andra kvinnor att göra detsamma.

  Bohemian Royalties smycken - En kombination av gammal visdom och modern design

  Genom våra smycken vill vi förena gammal visdom från kristaller och ädelstenar med symbolernas kraft i en modern unik smyckesdesign. Symboler har varit meningsfulla för oss sedan tidernas begynnelse och när symbolerna är genuina och skapade med ren energi sker en stark sammankoppling till vårt högre jag, vår själ.

  Hälsan är allt. Du kan inte njuta av kärlek, glädje, välstånd eller relationer, ja livet självt, om du inte har hälsa. Bohemian Royalties förhållningssätt till hälsa är holistisk och bygger på att allt i grund och botten är energi. I tusentals år har forntida kulturer använt kristallernas och ädelstenarnas kraft för att frigöra fysiska, mentala och själsliga blockeringar genom att förbättra energiflödet i kroppen. Denna värdefulla energi har många namn, en del kallar det "chi" eller "ki" andra "prana" medan modern vetenskap hänvisar till den som vital livskraft. Det är i grunden den naturliga energin som stöttar livet självt. Vi anser att världen har massor att lära av kristallernas visdom och vi vill hjälpa till att sprida den.

  Framtiden tillhör dem som tror på skönheten i sina drömmar

  Så sa en mycket vis kvinna, som kom att inspirera och stärka kvinnor världen över. Bohemian Royalties smycken syftar till att ge kvinnor samma sorts inspiration och styrka.

  Det är när du drömmer som du väcker liv i din ambition och den motiverar dig att aktivt och medvetet arbeta i riktning mot dina drömmar. Ögonblicket du slutar drömma är också dagen då du slutar göra planer för din framtid. Livet är i ständig rörelse och handlar om utvecklas och det är först när du drömmer dagligen som du faktiskt aktivt jobbar med din framtid. Du kommer alltid att behöva arbeta med dig själv och utvecklas, eftersom det är det enda sättet att förbättra och stärka dig själv. Det är viktigt att förstå att den dagen du slutar drömma kommer att vara den dag du och din själ slutar växa.  

  Med våra smycken vill vi stärka och inspirera kvinnor att följa sina drömmar, sin inre röst och gå sin egen väg.

  Alla smycken är handgjorda, renade och laddade med energi

  Alla produkter är exklusivt handgjorda i vår verkstad i Stockholm. Vi köper in våra ädelstenar och kristaller från noga utvalda leverantörer runt om i världen som alla har fokus på det etiskt hållbara. Vi har inte ett lager av färdiga smycken som väntar på att skickas. Efter din beställning skapas, renas och laddas ditt smycke med energi enligt våra heliga ritualer; varje smycke är unikt och gjort endast för dig. Vi aktiverar smycket, sen är det den nya ägarens tur att aktivera smycket för just sina energier.

  Om Bohemian Royalties grundare

  ”Jag tror att ett smycke kan väcka liv i vår själ och påminna oss om vår inneboende potential, vår inneboende gudinna, som bara väntar på att bli upptäckt. Genom att lyssna inåt på min inre röst skapar jag vackra smycken till kvinnor och får dem att säga ”Jag är redo att kliva in i min egen kraft och tro på skönheten i mina drömmar” - Ann-Sophie Fabrizi

  Jag är Certifierad Kristallhealer, Coach och Smyckesdesigner och har sedan tidig ålder varit intresserad av energier, vårt undermedvetna och holistisk hälsa. Jag kommer från en släkt med lång tradition av genuint hantverksarbete och efter att först ha utbildat mig till jurist och ekonom med efterföljande år i finansbranschen, valde jag till sist att byta spår och följa min intuition och själens röst. Sedan dess har det blivit ytterligare vidareutbildningar, bland annat inom energimedicin, akashaarkiven, hypnoterapi, coachning samt certifiering av Tony Robbins.

  Bohemian Royalties vision and mission

  Genom Bohemian Royalties smycken lever Ann-Sophie sin dröm om att sprida kunskap om kristallernas helande energier, symbolernas kraft och praktiska övningar för vår utveckling. Från djupet av sitt hjärta hoppas hon på så sätt kunna påverka kvinnors hälsa och drömmar genom att inspirera och stärka andra kvinnor att följa sina drömmar, sin passion, intuition och skapandekraft.

  Specialbeställningar

  Känner du lika passionerat för kristaller och ädelstenar som vi? Kanske letar du efter något handgjort, äkta och unikt? Då har du verkligen kommit rätt. Vi älskar specialbeställningar och det gör också många av våra kunder. Maila till info@bohemianroyalties.com och berätta vad du vill ha för sorts smycke och hur tankarna går, så återkommer vi så snart vi kan.